Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Kryddkvarn 22 cm Rostfri

Beställ AdHoc - Kryddkvarn 22 cm Rostfri på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AdHoc - Kryddkvarn 22 cm Rostfri inom kategorin Kryddkvarnar.

Produktinformation

Kryddkvarn från AdHoc. 2 separata kvarnar för för samtidig bearbetning av peppar och salt.

Är justerbar från fin till grov. Bottenlock skyddar kryddorna och håller arbetsytan ren.

AdHoc har utvecklat, designat och producerat köksutrustning sedan 1995. AdHoc har fått flera nationella och internationella utmärkelser för sina tidlösa, snygga och moderna produkter.

Samspelet mellan funktion och form ska göra människor glada och ytterligare optimera matlagningen. AdHocs produkter har enastående kvalitet och lång hållbarhet. .

Se gärna också

Zassenhaus - Augsburg Pepparkvarn 14 cm Rostfri/Olivträ -25%

Pepparkvarnen ur serien Augsburg från Zassenhaus ger ditt kök en stilren detalj och en otroligt hållbar kvarn som kan användas i många år framöver. Pepparkvarnen har ett malverk i härdad keramik vilket är ett av de hårdaste materialen som finns och ger dig en kvarn som nästan inte går att slita ut.

Kvarnens malverk är justerbart vilket ger dig möjlighet att välja och anpassa kornstorlek efter behov och önskemål. Vill du ha grovmalet eller finmalet salt? Det är upp till dig och det enda du behöver göra är att vrida verket till önskad position. Dessutom kan du anpassa och mala hur mycket du vill, kornstorleken kommer alltid vara den samma. Pepparkvarnen finns i svartmålad bok eller olivträ, båda två med en elegant topp av rostfritt stål.

Zassenhaus tillverkar kvarnar i hög kvalité och är en av världens bästa kvarntillverkare. Deras kvarnar går inte bara att finna i svenska hem, de är även mycket populära bland professionell matlagning och används ofta på restauranger i Sverige.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Brödformar och bakformar

Brödformar och bakformar från Tareq Taylor

Se alla produkter
Bestickset

Bestickset från WMF

Se alla produkter
Bordstabletter

Bordstabletter från Morris & Co

Se alla produkter
Kockknivar

Kockknivar från Exxent

Se alla produkter