Sidan innehåller annonslänkar

AdHoc - Duomill Kryddkvarn 13x8 cm

Beställ AdHoc - Duomill Kryddkvarn 13x8 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AdHoc - Duomill Kryddkvarn 13x8 cm inom kategorin Pepparkvarnar.

Produktinformation

Kryddkvarn från AdHoc. Duomill - 2 i 1 är en dubbel kvarn.

Den är en innovation för varje kök och varje bord, eftersom den gör att du kan mala pepparkorn och salt i en och samma kvarn. AdHoc har utvecklat, designat och producerat köksutrustning sedan 1995.

AdHoc har fått flera nationella och internationella utmärkelser för sina tidlösa, snygga och moderna produkter. Samspelet mellan funktion och form ska göra människor glada och ytterligare optimera matlagningen.

Se gärna också

Zassenhaus - Augsburg Pepparkvarn 14 cm Rostfri/Svart -24%

Pepparkvarnen ur serien Augsburg från Zassenhaus ger ditt kök en stilren detalj och en otroligt hållbar kvarn som kan användas i många år framöver. Pepparkvarnen har ett malverk i härdad keramik vilket är ett av de hårdaste materialen som finns och ger dig en kvarn som nästan inte går att slita ut.

Kvarnens malverk är justerbart vilket ger dig möjlighet att välja och anpassa kornstorlek efter behov och önskemål. Vill du ha grovmalet eller finmalet salt? Det är upp till dig och det enda du behöver göra är att vrida verket till önskad position. Dessutom kan du anpassa och mala hur mycket du vill, kornstorleken kommer alltid vara den samma. Pepparkvarnen finns i svartmålad bok eller olivträ, båda två med en elegant topp av rostfritt stål.

Zassenhaus tillverkar kvarnar i hög kvalité och är en av världens bästa kvarntillverkare. Deras kvarnar går inte bara att finna i svenska hem, de är även mycket populära bland professionell matlagning och används ofta på restauranger i Sverige.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Stoppare

Stoppare från Coravin

Se alla produkter
Textilservetter

Textilservetter från Byon

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Villeroy & Boch

Se alla produkter
Värmeljushållare

Värmeljushållare från Kosta Boda

Se alla produkter