Kosta Boda - All About You Ölglas 40 cl 2-pack Want Him

Jämför produkt Kosta Boda - All About You Ölglas 40 cl 2-pack Want Him online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kosta Boda - All About You Ölglas 40 cl 2-pack Want Him i kategorin Ölglas här hos oss.

Produktinformation

2-pack ölglas ur serien All About You, formgiven av Sara Woodrow för Kosta Boda. Sara Woodrow är konstär och har hämtat sin inspiration för motiven ur modevärlden.

Matcha gärna med andra glas ur samma serie för att skapa en färgsprakande dukning. Motivet på detta glas i grönt heter "Want Him". .

Se gärna också

Orrefors - Beer Ölprovarglas Set 4 delar

Beer Ölprovarglas Set 4 delar från Orrefors, formgivet av Erika Lagerbielke.

Tillsammans med Orrefors Beer har Erika Lagerbielke skapat en serie glas där vart och ett är formgivet för att samspela med öl som lager, pilsner och IPA. Med nutidens breda palett av öltyper, smaknyanser och ursprung är det självklart att ölentusiaster vill titta närmare på hur själva glaset kan bidra till helhetsupplevelsen.

Beer Taster 16,7x8,5 cm rymmer 47 cl och har en rund form i klassisk ölprovningsstil. Ölglaset passar utmärkt för fylliga ölsorter. Glaset passar även väl till smakrika ölsorter som belgisk trappistöl, stout samt IPA.

Beer Lager 19,5x8,5 cm rymmer 60 cl och är ett tulpanformat ölglas som fångar in doft och lyfter fram smaker. Fyllig lager med tydlig maltighet kommer väl till sin rätt i det höga glaset som även lyfter fram frisk humlekaraktär.

Beer IPA 15x8,5 cm rymmer 47 cl och är ett ölglas som passar utmärkt för öl bryggt med stor mängd humle och malt som ger en tydlig beska, arom och fyllighet. Glaset fångar in doft och smak och låter speciellt den höga smakkoncentrationen i IPA komma fram på bästa sätt.

Beer Pils 21,6x6,8 cm rymmer 45 cl och är ett högt rakt ölglas som lyfter fram pilsnerns beska väl. En ljus pilsner med mycket humlekaraktär kommer väl till sin rätt i det höga glaset. Den raka formen är även lämplig för ale.

Serien lanserades 2014 och samtliga fyra glas finns i en Beer Tasting Kit special förpackning. En perfekt gåva inför till ölkonässören, studenten eller som housewarming present.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Ölglas

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Brickor

Brickor från Åry Home

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Orrefors

Se alla produkter
Sparbössor

Sparbössor från Leonardo

Se alla produkter
Värmeljushållare

Värmeljushållare från Orrefors

Se alla produkter