Nyckelringar

12 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Nyckelringar så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Nyckelringar så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Filtrera varumärke
Sortera

Nyckelringar

Hitta produkter inom kategorin Nyckelringar till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Nyckelringar.

En nyckelring är en ring, ofta gjord av metall eller plast som håller ihop nycklar eller andra små saker. Den vanligaste typen av nyckelring är en metallring som består av två loopar. Båda ändarna av loopen kan bändas isär så att en nyckel kan träs på och glida längs med spiralen tills den är fast kopplad på ringen. Nyckelringar bär förutom nycklar ofta en nyckelbricka eller annat som gör nyckelknippan lättare att urskilja från andra.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Nyckelring Square