Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Søholm Sonja Kopp med fat 2-pack

Beställ Aida - Søholm Sonja Kopp med fat 2-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Søholm Sonja Kopp med fat 2-pack inom kategorin Muggar.

Produktinformation

Kopp med fat i 2-pack, perfekt till morgonkaffet eller eftermiddagsfikat. Kombinera gärna med andra produkter från Søholm Sonja-serien.

Tål diskmaskin och mikrovågsugn.Søholm Sonja från danska Aida är en serie blåa koppar, fat, skålar och tallrikar tillverkade av robust stengods. Men sin stilrena och tidlösa design kommer de hålla i många år. .

Se gärna också

Wrendale Design - Wrendale Design Giraffe With Flowers Mugg 40 cl

En underbar mugg vid namn Giraffe With Flowers med ett charmigt djurmotiv från Wrendale Design.

Denna kopp är tillverkad i högkvalitativt fint benporslin av Royal Worcester som är ett av de äldsta kvarvarande engelska porslinsmärkena.

Porslinsmuggen är lika perfekt för att själv njuta en varm kopp kaffe, te eller varför inte glögg med under julen, som den är att ge bort som en julklapp då dess charmiga djurmotiv tilltalar alla åldrar.

Muggen kommer bli en älskad ägodel hos djurälskaren då den fina designen på muggen består av en vacker illustration från Wrendale Design bestående av en gullig giraff som mumsar på prästkragar, som tillsammans med drycken i porslinskoppen garanterat får dig eller den som ska få denna mugg i julklapp på bra humör.

Wrendale Designs produkter är designade av Hannah Dale och motiven kommer från Hannah Dales handmålade akvareller som hon hämtar mycket av inspirationen till från naturen vid sitt hem på landsbygden i Lincolnshires, England.

Porslinsmuggen är lämplig för dagligt bruk då den går att värmas upp i mikrovågsugnen med en kopp kaffe, te eller choklad i och när du druckit färdigt kan denna kopp med djurmotiv stoppas i diskmaskinen redo för nästa gång!

Muggen Giraffe With Flowers från Wrendale Design har inte bara en mysig och gullig illustration utan hela muggen är designad i samma fina känsla då denna porslinskopp rymmer 40 cl varm dryck och är 12 cm hög och 9 cm i diameter.

Kombinera gärna porslinsmuggen med liknande produkter från Wrendale Design vars övriga lika underbara och roliga koppar med djurmotiv och även kollektionen med Wrendale Designs julmuggar också finns att köpa på Cervera!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Brödformar och bakformar

Brödformar och bakformar från Lékué

Se alla produkter
Bordstabletter

Bordstabletter från Tell Me More Interiors

Se alla produkter
Termosflaskor

Termosflaskor från Stelton

Se alla produkter
Grillbestick

Grillbestick från Guzzini

Se alla produkter