Produkter från Morgonrockar

112 Produkter
I kategorin Morgonrockar finns ett urval framtaget av oss som kommer ifrån kända återförsäljare. Vi listar bara produkter av god kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Letar du efter någonting speciellt i kategorin Morgonrockar så hittar ni det på den här sidan. Ett tips från oss är att alltid jämföra produkter online innan köpet för ha möjligheten att spara pengar till annat.
Filtrera varumärke
Sortera
Visa fler

Morgonrockar

Hitta produkter inom kategorin Morgonrockar till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Morgonrockar.

Morgonrock är ett klädesplagg för hemmabruk som vanligen används efter uppstigning eller före läggdags. En morgonrock är oftast lång och omlottad. Morgonrocken är ofta försedd med ett skärp runt midjan och är ofta tillverkad av frotté, fleece eller siden. I vissa fall kan den vara försedd med en huva. Morgonrocken säljs som enskilt plagg i handeln, men kan också säljas tillsammans med matchande nattkläder och/eller tofflor. Plagget används av både kvinnor och män. Morgonrocken används ofta även efter dusch eller bad; man kan då även använda särskild badrock. Morgonrocken kan ha alla olika mönster och färger. Historiskt kan ordet "morgonrock" beläggas i svenska språket sedan 1795.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Johanna Fleece Robe, Johanna