Sidan innehåller annonslänkar

Rix Pastamått


Jämför produkt Rix Pastamått online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rix Pastamått i kategorin Måttsatser här hos oss.

Se gärna också

Guardini - Juliette Bakmatta Röd

Bakmatta i flexibel silikon som mäter 29x39x0,2 cm från Guardinis Juliette-serie.

Denna mångfunktionella bakmatta från italienska Guardini kan användas till mycket! Använd den till exempel som ugnsunderlägg till en smaskig hemgjord pizza, eller varför inte som en kakform för att grädda hembakade småkakor på amerikanskt vis? Vare sig du är sugen på en ugnstillagad varm- eller efterrätt kommer denna bakmatta att finnas där för dig som en konstant kompanjon när du än behöver den. Bakmattan är en del av Guardinis Juliette-serie som är en samling ugnsformar- och tillbehör som har tagits fram i flexibel högkvalitativ silikon och har speciellt designats för att göra hemmabaket så enkelt och problemfritt som möjligt. Kökstillbehören i Juliette-serien har naturliga non-stick-ytor som gör att dina bakverk enkelt lossnar från dem när de har gräddats färdigt i ugnen, och tack vare att silikon är ett så pass tåligt material fungerar tillbehören lika bra i frysen som i ugnen. Silikon tål temperaturer mellan -40 och 260 °C och kan därför användas i ugn, mikrovågsugn, kyl och frys utan problem. Bakmattan mäter 29x39x0,2 cm och rengörs enkelt i diskmaskin.

Italienska Guardini etablerades år 1950 och föddes ur en passion för matlagning och en obeveklig önskan att skapa högkvalitativt skräddarsydda matlagningstillbehör för alla typer av konsumenter genom att kombinera tradition med innovation. Nu, 70 år senare, är Guardini världsledande när det kommer till tillverkning av bakformar av allra högsta kvalité, tack vare deras banbrytande designer som gör bakning både enkelt och underhållande. Guardinis bakformar är tillverkade i speciellt Hi-Top-stål som bidrar till formarnas innovativa utformning och som gör det lätt att få till ett perfekt resultat varje gång. Med Guardini är allt möjligt.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Modern

Modern kan syfta på: Modern (pjäs) – en tysk teaterpjäs av Bertolt Brecht Modern (drama) – ett drama av Stanisław Ignacy Witkiewicz Modern dans – en samlingsbeteckning på en rad dansstilar Modern filosofi – filosofins nuvarande period Modern historia – ett samlingsbegrepp över den historiska tidsperiod som följde efter medeltidens slut

House

House kan syfta på: House (musikstil) – en genre inom populärmusiken, en form av elektronisk dansmusik House (dansstil) – en dansstil inom streetdans som utvecklades under 1980-talet House (TV-serie) – en amerikansk TV-serie från 2004–2012 House – en amerikansk skräck-/komedifilm från 1986 med svensk titel Titta vi spökar House of Deréon – ett modemärke för prêt-à-porter Thomas "House" Conklin – en rollfigur i filmserien Polisskolan House (sjö) – en sjö i Antarktis