Sidan innehåller annonslänkar

Robert Welch - Arden Ljusstake 29 cm

-20%

Beställ Robert Welch - Arden Ljusstake 29 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Robert Welch - Arden Ljusstake 29 cm inom kategorin Ljusstakar.

Produktinformation

Vacker 29 cm hög ljusstake i Arden serien från Robert Welch.En elegant och klassisk ljushållare tillverkad i rostfritt stål.Ljusstaken från Robert Welch är 29 cm hög och som med de flesta produkter från samma varumärke är det en klassiskt designad dekoration med en modern touch.Robert Welch är en av Storbritanniens mest kända formgivare och varumärken. Från början designade och tillverkade Robert Welch bestick i rostfritt stål och tanken bakom produkterna har alltid varit att designen på produkten ska hålla lika länge som produkten själv.

Idag producerar även Robert Welch rostfria produkter inom matlagning, badrumstillbehör och dukning. Till den senare kategorin hör dessa vackra ljusstakar i Arden serien.

Med dess mjuka kurvor och skinande finish kommer denna ljushållare från Robert Welch lysa upp ditt hem på många sätt. Till dessa Arden ljusstakar passar ljus som har en diameter på ca 22 mm.

Exempel på sådana ljus är klassiska kronljus från ICA, kronljus från IKEA eller Liljeholmens kronljus.Detta är den mellanstora ljusstaken i Arden kollektionen. Den är 29 cm hög och i samma Arden serie finns även liknande ljusstakar som är 24 cm och 35 cm höga som också finns att köpa på Cervera för att få en fin komposition av matchande Robert Welch ljusstakar i olika format .

Från kunskapsbanken

Welch

Welch kan syfta på: Bob Welch Gillian Welch Raquel Welch Welch, Oklahoma Welch, West Virginia