Klong - Tender Ljusstake Låg 35 cm Silver

Beställ Klong - Tender Ljusstake Låg 35 cm Silver på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klong - Tender Ljusstake Låg 35 cm Silver inom kategorin Ljusstakar.

Produktinformation

Tender är en serie ljusstakar avsedda för antikljus. De är inspirerade av Alberto Giacomettis långsträckta skulpturer samt motljusets effekt att sudda ut konturer så att endast ett tunt streck kvarstår.

Ljusstakarna säljs separat, och är lika fina ensamma som i grupp. Serien är formgiven av Charlotte von der Lancken för Klong. .

Se gärna också

Solstickan - Three Stars Ljusstake L Vit

Ljusstakar är ett enkelt sätt att förändra och skapa en stämningfull atmosfär hemma. Genom att tillföra punktbelysning i form av levande ljus skapar du genast en harmoniskt känsla i dina rum. Solstickans eleganta serie Three Stars, inspirerad av de ikoniska tändstickorna, är med sin avskalade och enkla stil ett vackert blickfång och kommer att göra sig varhelst de placeras.

I serien hittar du stilrena ljusstakar i pulverlackat stål med genomtänkta mässingsdetaljer. Ljusstakarna finns i 2 färgutföranden och i 3 olika storlekar, det finns även en matchande ljuskvävare.

Three Stars är förmodligen ett av de mest kända tändsticksvarumärkena i världen, ända sedan 1887 har de exporteras och är traditionellt förknippad med hög kvalitet. Talet tre, med sin betydelse av lycka eller med sin andliga, filosofiska eller bibliska relevans, var vanligt på tändsticksetiketter under 1800-talet och har gjort att Three Stars idag är en ikonisk varumärke med en väldskänd logga.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Ljusstakar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från House Doctor

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Kockums

Se alla produkter
Mattor

Mattor från Blomus

Se alla produkter
Vaser limiterat

Vaser limiterat från Gustavsberg

Se alla produkter