Sidan innehåller annonslänkar

Klong - Cirkus Ljusstake 96 cm Svart

Jämför produkt Klong - Cirkus Ljusstake 96 cm Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Klong - Cirkus Ljusstake 96 cm Svart i kategorin Ljusstakar här hos oss.

Produktinformation

Den vackra och lekfulla ljusstaken Cirkus från Klong i en större variant. Ljusstaken består av flera halvcirklar vilka går att vrida på så att du kan skapa ditt eget uttryck och förändra dess utseende.

Ingen dag är den andra lik. Den står perfekt i ett fönster eller på en lägre möbel då den har en höjd på 29 cm.

Ljusstaken är designad av Eva Schildt som är känd för sina lekfulla, dynamiska och kreativa formgivningar. Den här ljusstaken tar sig olika uttryck beroende på i vilket hem den står.

Se gärna också

Robert Welch - Arden Ljusstake 24 cm -50%

Vacker ljusstake i Arden serien från Robert Welch.

En elegant och klassisk ljushållare tillverkad i rostfritt stål.

Ljusstaken från Robert Welch är 24 cm hög och som med de flesta produkter från samma varumärke är det en klassiskt designad dekoration med en modern touch.

Robert Welch är en av Storbritanniens mest kända formgivare och varumärken.
Från början designade och tillverkade Robert Welch bestick i rostfritt stål och tanken bakom produkterna har alltid varit att designen på produkten ska hålla lika länge som produkten själv.

Idag producerar även Robert Welch rostfria produkter inom matlagning, badrumstillbehör och dukning. Till den senare kategorin hör dessa vackra ljusstakar i Arden serien.

Med dess mjuka kurvor och skinande finish kommer denna ljushållare från Robert Welch lysa upp ditt hem på många sätt.
Till dessa ljusstakar passar ljus som har en diameter på ca 22 mm. Exempel på sådana ljus är klassiska kronljus från ICA, kronljus från IKEA eller Liljeholmens kronljus.

Denna ljusstake är 24 cm hög och den minsta i Arden kollektion. I samma Arden serie finns även liknande ljusstakar som är 29 cm och 35 cm höga som också finns att köpa på Cervera för att få en fin komposition av matchande Robert Welch ljusstakar i olika format.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Ljusstakar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Aida

Se alla produkter
Tomatknivar

Tomatknivar från Fiskars

Se alla produkter
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Table Top Stories

Se alla produkter
Askar

Askar från Gustavsberg

Se alla produkter