Sidan innehåller annonslänkar

Klong - Cirkus Ljusstake 20 cm Svart

Beställ Klong - Cirkus Ljusstake 20 cm Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klong - Cirkus Ljusstake 20 cm Svart inom kategorin Ljusstakar.

Produktinformation

Ljusstaken Cirkus från Klong har fått sitt namn av dess föränderliga form. Den består av halvcirklar som går att vrida på så att du sätta din egen prägel på ljusstaken.

Designern Eva Schildt är känd för sin unika och lekfulla formgivning som tydligt återspeglas i denna kreation. En vacker ljusstake som skapar en dynamisk effekt i hemmet.

Se gärna också

Born in Sweden - Stumpastaken Set-9 hål, Låda, Galler, Tändstickor Natur -25%

Stumpastaken från Born In Sweden är en stilfull och praktisk ljusstake speciellt framtagen för ljusstumpar, korta ljus och små ljus - med andra ord, ljus som annars blir över och slängs. Ljushållaren passar även för värmeljus och helt nya ljus. Denna har plats för nio stycken.

Detta är ett set och däri ingår:
- Själva Stumpastaken med plats för 9 ljus
- Ett galler
- En praktisk korklåda, där du förvarar ljusstumpar, värmeljus eller tändstickor, så att du alltid har dem nära till hands
- Tändstickor

Med ett galler till din Stumpastake förvandlar du ljusstaken till en häll där du kan hålla mat och dryck varm! Gallret blir till exempel perfekt att ställa en tekanna på, eller varför inte glöggen till jul?

Ljusstaken är tillverkad av 100% returaluminium och riskerar inte att ta eld när ljusen brinner ned. Korkbasen är tillverkad i återvunnen kork. Formgiven av Jonas Torstensson för Born in Sweden.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Ljusstakar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Taklampor

Taklampor från Funkle

Se alla produkter
Grytunderlägg

Grytunderlägg från Modern House

Se alla produkter
Grillredskap

Grillredskap från Broil King

Se alla produkter
Elvispar

Elvispar från Smeg

Se alla produkter