Klimchi - Hobnail Ljuslykta 10 cm Dark Green

Beställ Klimchi - Hobnail Ljuslykta 10 cm Dark Green på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klimchi - Hobnail Ljuslykta 10 cm Dark Green inom kategorin Ljuslyktor.

Produktinformation

Handblåst ljuslykta från Klimchi som ger det bästa av böhmisk glastradition och kommer lätt att bli höjdpunkten i varje hem. Perfekt för middagsbjudningar eller bara en mysig kväll på din uteplats.

Hobnaildesignen skapar ett unikt sken när lågan flimrar. En utmärkt gåva vid högtidsdagar och bröllop. .

Se gärna också

Orrefors - Carat Ljuslykta 7,9 cm Klar

Ljuslykta Carat från Orrefors är en exklusive lykta som passar in i alla hem. Blir en vacker inredningsdetalj i hemmet oavsett vart den står och även när den inte är tänd. Förgyll din vardag med lite ljus från denna lykta eller varför inte ge bort den som en gåva.
Finns i två olika storlekar, mixa gärna med andra delar ur serien Carat.

Med Orrefors serie Carat bryter Lena Bergström mot den traditionella glasslipningens ideal. Här har hon istället slipat fram ett samtida uttryck där kaos och ordning möts och förhöjer varandras vackraste sidor. Den breda serien omfattar allt från vaser, ljusstakar och ljuslyktor till skål, tallrik, assiett och vinglas. Vissa med detaljer i metall. Serien lanserades 2009.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Ljuslyktor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kaffemaskiner

Kaffemaskiner från DeLonghi

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Stiernholm

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Målerås Glasbruk

Se alla produkter
Stekhäll

Stekhäll från Hällmark

Se alla produkter