Afroart - Lampskärm Droppe Hund 40 cm

Beställ Afroart - Lampskärm Droppe Hund 40 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Lampskärm Droppe Hund 40 cm inom kategorin Lampor hängande.

Produktinformation

Lampskärm i droppform från Afroart. Ger ett mjukt sken och passar i alla rum.

Mönstren är tryckta med handsnidade träblock på bomull. OBS! Lampskärmen säljs utan sladd och behöver inte en stålställning inuti som på traditionella rislampor

Skärmen hänger ut sig själv. Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan.

Se gärna också

Watt & Veke - Anna Plafond Linne 60 cm Vit -41%

Anna är en stilig och dekorativ plafond i linne från svenska design- och belysningsvarumärket Watt & Veke. Passar perfekt där du inte ha plats för en hängande lampa, eller där du vill ha en diskret taklampa av andra anledningar som ändå är vacker och stilren och ger en varm, ombonad känsla i rummet. Passar på många ställen i hemmet, såväl i vardagsrum som sovrum.
Klädd i linnetyg som ger ett härligt mjukt allmänljus sprider Anna en härlig stämning i vilket rum du än placerar den i. Lampan har en diameter på 60 cm, men modellen finns även i fler storlekar. Plats för fyra ljuskällor.
- Plafond 60 cm i diameter.
- Klädd i linnetyg
- 4 ljuskällor.
- E27-sockel.
- Maxwatt 60 W.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Aida

Se alla produkter
Förvaring Mat  Livsmedel

Förvaring Mat Livsmedel från Le Creuset

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Demeyere

Se alla produkter
Karaffer

Karaffer från Design House Stockholm

Se alla produkter