AdHoc - Menage Molto Salt- och Pepparkvarn

Jämför produkt AdHoc - Menage Molto Salt- och Pepparkvarn online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten AdHoc - Menage Molto Salt- och Pepparkvarn i kategorin Kryddkvarnar här hos oss.

Produktinformation

Menage Molto Salt- och pepparströare från AdHoc har keramisk kvarnverk och kan justera malningsgraden precis så som du önskar.Kvarnarna står på ett stilrent träställ för att hålla arbetsytan ren och för att kunna ställas fram på bordet på snyggt sätt. .

Se gärna också

Modern House - Kryddburk 20 cl Vit -25%

Kryddburk i marmor med en volym på 20 cl med medföljande lock och en mindre slev i trä från norska Modern House.

Salta och krydda din hemlagade middag för hand med denna vackra kryddburk i marmor från Modern House. Marmorkryddburken utgör ett både praktiskt och iögonfallande komplement till dina redan existerande salt- och pepparkar och gör det enkelt för dig att salta dina kulinariska kreationer med ett lite grövre flingsalt de gångerna du känner att det hade passat bättre. Eller varför inte låta kryddburken husera din alldeles egna kryddblandning som du sedan elegant kan strö över din favoritmaträtt med hjälp av den medföljande träskeden? Här är det du som bestämmer. Kryddburken har en volym på 20 cl och utöver skeden medföljer även ett lock i trä som skyddar din kryddblandning och håller den fräsch över en längre tid.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Serveringsfat

Serveringsfat från Table Top Stories

Se alla produkter
Blomkrukor

Blomkrukor från Klong

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Alessi

Se alla produkter
Vaser

Vaser från LSA INTERNATIONAL

Se alla produkter