Afroart - Prick Förvaringslådor 2-pack Svart

Beställ Afroart - Prick Förvaringslådor 2-pack Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Prick Förvaringslådor 2-pack Svart inom kategorin Krokar och förvaring.

Produktinformation

2 stycken handgjorda förvaringslådor i prickigt mönster från Afroart. De olika storlekarna gör det möjligt att förvara saker i av olika mått.

Lådorna blir även fina inslag till inredningen var de än placeras. Förvaringslådorna är tillverkad av papper gjort på busken Daphne Cannabina, som lokalt kallas lokta, i Nepal.

Landet är känt för att tillverka papper för hand och har en lång tradition inom hantverket. Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan.

Se gärna också

Yamazaki - Tosca Handdukshållare 33x6 cm Vit -25%

Bredare handdukshållare för både kök och badrum i vitmålat rostfritt stål med hållare i robust trä från japanska Yamazakis Tosca-serie.

Spara på utrymme med denna praktiska handdukshållare för både badrum och kök från Yamazaki. De smarta fästena gör att handdukshållaren enkelt sätts fast på köks- eller badrumsskåpsluckan och besparar dig allt det där jobbiga med borrande och montering. Handdukshållaren består av fästen i vitmålat rostfritt stål och en hållardel i robust trä som tillsammans garanterat kommer att ge ditt kök eller badrum en både varm och välkomnande känsla året om.

Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare. Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt. Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg. Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt. Gör det vackert. Gör det Yamazaki.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Vin- och flasköppnare

Vin- och flasköppnare från Coravin

Se alla produkter
Kryddkvarnar

Kryddkvarnar från AdHoc

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från Smeg

Se alla produkter
Espressomaskiner

Espressomaskiner från La Pavoni

Se alla produkter