Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Palm Korg 3 delar

Jämför produkt Afroart - Palm Korg 3 delar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Palm Korg 3 delar i kategorin Korgar här hos oss.

Produktinformation

Tre stycken handflätade korgar från Afroart. Korgarna är gjorda av lokalt växande palmblad och tillverkade av kvinnor på landsbygden i Bangladesh.

Dekorativa i sin rektangulära form och naturliga utförande, perfekt till förvaring på hemmakontoret. Afroart är ett svenskt företag som grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika.

Se gärna också

Hinza - Väska Sockerrör Liten Gul

Väska Hinza Green Plastic är en svensktillverkad plastväska i unik design från 50-talet. Väskan är tillverkad av biobaserad plast från den förnyelsebara råvaran sockerrör.

Väskan är en perfekt förvaring till stickningen, leksakerna eller veden vid öppna spisen, och är lika självklar i trädgården och svampskogen som till festen eller på resan. Använd väskan när du handlar istället för butiksplastpåsar och spara på miljön. Väskan är tålig och lätt att göra ren, vilket gör den idealisk till fritids- och trädgårdssysslor. Volym 7,5 liter. Tillverkad i Hillerstorp, Småland. Maxvikt 10 kg.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Skärbrädor

Skärbrädor från Dutchdeluxes

Se alla produkter
Saltkvarnar

Saltkvarnar från Peugeot

Se alla produkter
Långpannor  Stekbleck

Långpannor Stekbleck från Nicolas Vahé

Se alla produkter
Dukar

Dukar från Broste Copenhagen

Se alla produkter