Konsthantverk

2 Produkter
I kategorin Konsthantverk finns ett urval framtaget av oss som kommer ifrån kända återförsäljare. Vi listar bara produkter av god kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Letar du efter någonting speciellt i kategorin Konsthantverk så hittar ni det på den här sidan. Ett tips från oss är att alltid jämföra produkter online innan köpet för ha möjligheten att spara pengar till annat.
Sortera

Konsthantverk

Hitta produkter inom kategorin Konsthantverk till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Konsthantverk.

Konsthantverk är bruks- eller prydnadsföremål som är konstnärligt utformade, och det syftar även på det hantverksmässiga tillverkandet av dessa. På senare år har begreppet utvecklats och praktiseras numera ibland även som performance eller liknande, med bas i konsthantverkstraditionen. Den väsentligaste skillnaden mellan konsthantverk och hemslöjd/handarbete är att det första förutsätter en självständig konstnärlig gestaltning och verkshöjd. Och var den exakta gränsen för vad som räknas till konst verkligen går finns inte fastlagd, liksom med annan slags konst.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
DK Taklampa, Konsthantverk