Sidan innehåller annonslänkar
KitchenAid

Artisan Köksmaskin 4,8 + 3 L Contour Silver

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Multifunktionell köksmaskin i en slät, rundad design med fällbart drivhuvud som gör den lätt att använda och rengöra. Stålskålen rymmer 4,8 liter och gör det lätt att röra, knåda och vispa med hastigheter i tio steg, medan de extra tillbehören gör köksmaskinen till kökets kulinariska centrum. - Den högpresterande motorn arbetar med direkt transmission i form av ett kugghjul istället för en kilrem, vilket gör motorn mer tystgående, robust och effektiv. - Tillverkad helt i metall för ökad hållbarhet och stabilitet. - Det unika planetariska blandningssystemet garanterar att de starka tillbehören blandar ingredienserna snabbt, noggrant och ända upp till skålens kant. - Energieffektivt utnyttjande av motorn ser till att den kan klara de tunga uppgifterna utan att dra onödigt mycket ström. Till en vanlig deg använder den vanligtvis enbart mellan 60 och 70 watt, så de 300 watt som maskinen kan prestera vid maximal belastning räcker mer än nog för de svåraste uppgifterna. - En enda drivkoppling gör det enkelt att använda mer än 15 olika typer av tillbehör. - Handgjord teknik med en genomsnittlig livslängd på 30 år. - 5 års garanti. Standardtillbehör – Blankpolerad blandningsskål på 4,8 liter med ergonomiskt handtag. – Polerad skål på 3 liter för mindre mängder, så att du inte behöver diska den större skålen under matlagningen. – Stänkskydd av plast. Stänkskyddet hindrar stänk och gör det lätt att tillsätta ingredienser medan köksmaskinen arbetar. – Ballongvisp med sex trådar för vispning av äggvitor, grädde och dippsås som majonnäs. – Flatblandare för normala/tunga smeter, till exempel kakor, glasyr, småkakssmet, rågbrödsdeg och potatismos. – Flatblandare med silikonvinge för snabb blandning, så att du slipper stanna motorn för att skrapa ner smeten med en slickepott. För normala/tunga blandningar med exempelvis kaksmet, glasyr, småkakssmet och potatismos. – Degkrok för att blanda och knåda jäsdegar, till exempel pizza- och pastadeg. KitchenAid konstruerades redan 1919 och är idag en köksikon som belönats med ett flertal designpriser och är utställd på Modern Museum of Art i New York och San Francisco. Maskinen är multifunktionell och har ett uppfällbart huvud som gör den enkel att använda och att rengöra. Köp med extra tillbehör och låt din KitchenAid-maskin bli till kökets kulinariska centrum.


Jämför produkt Artisan Köksmaskin 4,8 + 3 L Contour Silver online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Artisan Köksmaskin 4,8 + 3 L Contour Silver i kategorin Köksmaskiner här hos oss.

Kategori: Köksmaskiner
Artikelnummer: 123040

Se även andra produkter från Köksmaskiner

Snabbfilter
Visa fler

Från kunskapsbanken

301

301 (CCCI) var ett normalår som började en onsdag i den julianska kalendern.

Adler

Adler kan syfta på: Adler (bilmärke) – tyskt biltillverkare, aktiv 1900–1940 Adler Mannheim – tysk ishockeyklubb Adler (efternamn) – flera personer med efternamnet Adler (auktor) – flera auktorer

Ankarsrum

Ankarsrum är en tätort i Västerviks kommun i Kalmar län. Ankarsrum ligger längs smalspårsjärnvägen Hultsfred-Västervik.