Sidan innehåller annonslänkar

Knivsliphandtag Victorinox

Jämför produkt Knivsliphandtag Victorinox online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Knivsliphandtag Victorinox i kategorin Knivslipar här hos oss.

Se gärna också

Tamahagane - Våtslipsten Fin 6000 -30%

Tamahaganes finkorniga våtslipsten (6000 i kornstorlek) används efter att du slipat klart med den medelgrova stenen. Lämplig för att slipa bort råeggen samt för att polera kniven tack vare den fina grovleken. En fot i gummi som ser till att stenen ligger still under slipning medföljer.

Med våtslipstenarna från Tamahagane får du ordentligt vassa och skarpa knivar- vilket är både säkrare och effektivare att arbeta med. Svinn minskar och effektiviteten ökar med en kniv som skär precis där den ska. Dessutom sparar du tid, pengar och dina knivar genom att ha slipningen på plats. Men den viktigaste anledningen att se till att knivarna är vassa är ju att det är så mycket roligare att arbeta med! Tamahaganes våtslipstenar finns även i grov (1000 i kornstorlek) och medium (2000 i kornstorlek) vilka bör användas innan den finkorniga stenen.

- Finkornig våtslipsten.
- 6000 i kornstorlek.
- Används efter slipning med medelgrov sten.
- Slipar bort råeggen och polerar.
- Fot i gummi för att hålla på plats medföljer.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Knivslipar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Grillredskap

Grillredskap från Outset

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Skultuna

Se alla produkter
Långpannor  Stekbleck

Långpannor Stekbleck från Peugeot

Se alla produkter
Serviser set

Serviser set från Vintage

Se alla produkter