Keramiskt knivset från japanska Kyocera. Den stora kockkniven har ett blad på 14 cm och tar sig lätt igenom kött, bröd och tomater, vilka ibland kan vara svåra att skära.
Den mindre skalkniven är bra för finliret, t. ex.
att skära grönsaker. Svarta handtag i plast med en ergonomisk utformning som ligger bra i handen.
De fina keramiska bladen lämnar ingen metallsmak eller lukt och hjälper till att bibehålla färskheten hos frukt och grönsaker. Eftersom knivarna är keramiska är de också rostfria.
För att rengöra, skölj bara och torka av. Ingen särskild behandling krävs.
Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.
Klicka här för mer inspiration