Sidan innehåller annonslänkar

Kockums - Kavel med vertikala handtag

Jämför produkt Kockums - Kavel med vertikala handtag online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Kockums - Kavel med vertikala handtag i kategorin Kavlar här hos oss.

Produktinformation

Med denna kavel från Kockums kan du arbeta med degar som är lite krångliga direkt på plåten tack vare de vertikala handtagen. En kavel med unik formgivning som underlättar kavlandet av alla degar.

Tillverkad i bokträ och tack vare träts naturliga skiftningar är varje produkt unik. Ta hand om din kavel på bästa sätt genom att diska den för hand och torka av med handduk.

Se gärna också

Eppicotispai - Ravioliform med Kavel

Italienska Eppicotispai Group grundades år 1996 och känslan av det italienska köket återspeglas tydligt i deras produkter där de lägger stor vikt på kvalitét under hela produktionen. Eppicotispai ingår i en koncern av 4 olika företag där vart och ett specialiserar sig på produktion av stål, aluminium och trä där allt från inköpta komponenter till slutlig produkt görs till 100% i Italien.

Från Eppicotispai kommer denna ravioliform som är tillverkad av hållbart aluminium och är den perfekta formen för att skapa enhetligt formade ravioli med din favoritfyllning, snabbt och enkelt. Med fötter gjorda av gummi så håller sig formen garanterat still på köksbänken. Denna form är ett perfekt redskap att ha hemma för alla som vill göra färsk hemlagad ravioli!

Formen levereras med en kavel på 26cm i lätt björkträ. Raviolins storlek blir med denna form 5,5 centimeter.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Kavlar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Termosmuggar

Termosmuggar från WMF

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Demeyere

Se alla produkter
Termosar

Termosar från Zwilling

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från LSA INTERNATIONAL

Se alla produkter