Sidan innehåller annonslänkar

Klimchi - Hobnail Karaff 1 L Crystal

Beställ Klimchi - Hobnail Karaff 1 L Crystal på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Klimchi - Hobnail Karaff 1 L Crystal inom kategorin Karaffer.

Produktinformation

Crystal Hobnail 1 liter är den mindre kristallkannan från Klimchi med den härligt kaxiga attityden, den smakfulla kombinationen av klassiskt hantverk och modern design. Tillverkad i böhmisk, blyfri kristall med ett avsmalnande handtag som ger ett skönt grepp och en hällpip som håller exempelvis isbitar kvar i kannan.Crystal Hobnail finns i flera storlekar, modeller och härliga färger att välja mellan och kommer passa perfekt att servera både uppfriskande isvatten med exempelvis gurka och mynta i eller varför inte en läskande vinbål? .

Se gärna också

Riedel - Decanthand Karaff Riedel -25%

Decanthand Karaff från Riedel är en exklusiv stående karaff ur deras populära serie Decanthand. Den här vinkaraffen är en hyllning till Joseph Riedel, sjätte generationen glasblåsare.

Den är lätt och bekväm att hälla med ett gömt handtag i karaffens centrum och har en klassisk design som passar väl ihop med Riedels alla vinglasserier.

Viner mår bäst av en nypa luft innan de ska drickas, de flesta i alla fall. För att luftningen ska få maximal effekt räcker det inte med att dra ur korken ur flaskan. Utan vinet, både röda såväl vita behöver dekanteras för att de ska komma i kontakt med syre och utvecklas.

Luftning av vin betyder helt enkelt att ge vinet luft eller ge det en chans att "andas" innan man dricker det. Det förändrar smaken då vinet reagerar till luften och för att luftningen faktiskt ska ge någon effekt måste vinet dekanteras, det vill säga hällas över i en karaff.

Riedels Decanthand Karaff är ett perfekt sätt att låta dina viner andas samtidigt som du serverar dom med elegans.

Riedels Decanthand Karaffer är munblåsta av Riedels skickliga yrkesmän i Tyolen i Österrike och är döpta av dem.

Eftersom Riedels karaffer är munblåsta och handgjorda är varje karaff unik. Riedels glasblåsare tillverkar karafferna i perfektion och deras expertis garanterar Riedels höga standard.

Karaff Decanthand passar lika väl till röda som vita viner och rymmer 120 cl.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Karaffer

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Dricksglas

Dricksglas från Iittala

Se alla produkter
Burkar

Burkar från Vintage

Se alla produkter
Högtider övrigt

Högtider övrigt från Georg Jensen

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Holmegaard

Se alla produkter