Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Raw Kanna 1,2 L Brun Metallic

Beställ Aida - Raw Kanna 1,2 L Brun Metallic på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Raw Kanna 1,2 L Brun Metallic inom kategorin KannorBringare.

Produktinformation

En rejäl och vacker kanna att ställa fram på bordet, rymmer 1,2 L.Serien Raw Northern Green och Raw Metallic från Aida är designad av Christiane Schaumburg-Müller. Serien ingår i Aida Raw, som utstrålar 70-talsnostalgi där den råa och naturliga stilen kombineras med en stilren och enkel design i neutrala nordiska färger.

Skapa en dukning med fina linneservetter tillsammans med detta vackra porslin. Alla delar är handgjorda i en speciell genomfärgningsteknik, som ger varje produkt ett unikt utseende.

Se gärna också

PotteryJo - Daisy Kanna 1,8 L Faded Army -37%

Bjud till bords med rustika och reliefmönstrade serien Daisy där denna vackra kanna ingår. Fin till att servera allt från saft till blåbärssoppa. Det rejäla handtaget är skönt att hålla i och gör det smidigt att hälla. Kannan lämpar sig även ypperligt som vas, men är också ståtlig som inredningsdetalj bara för sig själv. Ställ den på bordet eller på fönsterbrädan för ett vackert inslag i ditt hem.

Från PotteryJo kommer detta högkvalitativa porslin med dekorativt mönster och glaserad yta, passande både till vardag och fest. Milt inbjudande i sin framtoning, men tåligt och rejält då det bränts två gånger i ugn. Tillverkat i Portugal efter ett gammalt mönster som hittades i fabrikens arkiv vilket härstammar ända från 1800-talet. Alla delar är gjorda för hand och är därför unika i sitt utseende. Matcha gärna med övrigt porslin i serien.

Ett porslin så vackert att du vill sitta kvar länge vid bordet, trots att maten sedan länge är uppäten.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Stekpannor

Stekpannor från GreenPan

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Anders Petter

Se alla produkter
Fibertäcken

Fibertäcken från Norfbr

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Table Top Stories

Se alla produkter