Sidan innehåller annonslänkar

50's Style Kaffebryggare Grå

Beställ 50's Style Kaffebryggare Grå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten 50's Style Kaffebryggare Grå inom kategorin Kaffebryggare.

Se gärna också

Moccamaster - Moccamaster Automatic Kaffebryggare Red

Med Moccamaster kaffebryggare Automatic får du utsökt kaffe snabbt. Kaffebryggaren brygger upp till 10 koppar på endast 6 minuter. Dessutom har denna Moccamaster kaffemaskin ett automatiskt droppstopp, vilket förenklar bryggningen.

En Moccamaster Automatic är en kaffebryggare där så mycket som möjligt av bryggprocessen är automatiserad - tillsätt bara vatten och kaffe, tryck på en knapp så sköter bryggaren resten. Med ett inbyggt automatiskt droppstopp förhindras kaffet från att droppa från filterhållaren när du tar ut glaskannan från bryggaren.

Kaffebryggaren har två separata värmeelement. Det ena värmer vattnet till 92–96 grader vilket är den perfekta bryggtemperaturen och det andra som håller kaffet varmt vid en optimal serveringstemperatur på 80–85 grader. Bryggelementet stängs automatiskt av när bryggningen är klar. Värmeplattan stänger automatiskt av sig efter 40 minuter, av säkerhetsskäl och miljöhänsyn.

Moccamaster kaffebryggare är handgjorda av nederländska hantverkare och alla testas individuellt innan de lämnar fabriken. Kaffebryggaren levereras med 5 års garanti och om du registrerar din nya kaffebryggare hos Moccamaster inom 6 månader förlängs garantin till 10 år.

- Bryggtid; 6 min
- Volym; 1,25 l
- Auto-Off; Ja, efter 40 minuter
- Droppstopp; Automatiskt
- Lätt att rengöra
- Lång livslängd
- Pålitlig

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Pastamaskiner

Pastamaskiner från Marcato

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Gustavsberg

Se alla produkter
Termoskannor

Termoskannor från Rosendahl

Se alla produkter
Champagneglas

Champagneglas från Chef & Sommelier

Se alla produkter