Rolf Berg Keramik - Tomte med Slev Värmeljus 15 cm

-25%

Jämför produkt Rolf Berg Keramik - Tomte med Slev Värmeljus 15 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rolf Berg Keramik - Tomte med Slev Värmeljus 15 cm i kategorin Julljushållare här hos oss.

Se gärna också

House Doctor - House Doctor Four Adventsljusstake 15 cm Antik koppar

Modern och mångsidig adventsljusstake från House Doctor. Four är en modern och elegant ljusstake designad av House Doctor. Den moderna och minimalistiska ljushållaren är 15 cm i diameter och tillverkad i aluminium. Aluminiummaterialet och utseendet med den lite robusta ytan ger ljushållaren en grov och robust känsla som mjukas upp av den runda formen. Ljusstaken är väldigt mångsidig och kan användas året om i och med att den är så minimalistisk i grunden. På hösten kan du dekorera den med höstföremål från naturen, till exempel kastanjer och nypon. När hösten sen övergår i juletider är det bara att dekorera om den som en fin adventsljusstake. Sätt fyra ljus i ljushållarna som är gjorda för klassiska ljus med en diameter på 2 cm och dekorera mitten med julkulor, kottar, granbarr och annat som du tycker hör julen till. På så sätt är adventsljusstaken Four från House Doctor en vacker ljushållare och inredningsdetalj året om.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Gustavsberg

Gustavsberg, tidigare stavat Gustafsberg, är en tätort och centralort i Värmdö kommun, 22 kilometer öster om centrala Stockholm. Av Värmdö kommuns cirka 45 000 invånare (2019) bor drygt 24 000 i tätorten Gustavsberg (siffran inkluderar Hemmesta). Gustavsberg ligger längst in i Farstaviken på den västra delen av Värmdön, egentligen på tidigare separata öarna Farstalandet och Ormingelandet.

Keramik

Keramik (av grekiska: keramos, krukmakarlera) betecknar såväl framställningen, som själva godsen av bränd plastisk lera, såsom lergods, stengods, flintgods, porslin med flera. Keramer är en grupp material som liknar keramik och inkluderar icke lerbaserade material. En personer som yrkesmässigt framställer keramik kallas keramiker.