Rolf Berg Keramik - Ljuslykta Hjärta 12 cm

-30%

Beställ Rolf Berg Keramik - Ljuslykta Hjärta 12 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Rolf Berg Keramik - Ljuslykta Hjärta 12 cm inom kategorin Julljushållare.

Produktinformation

Handgjort hjärta med vackra detaljer som du kan placera ett värmeljus i, tillverkad av Rolf Berg i Eskilstuna. Tänd ett ljus och låt det brinna under mörka adventskvällar och njut av ett behagligt och varmt sken.

Rolf Bergs keramik föremål är välkända för sin utmärkta kvalité och nordiska uttryck som bringar hemmet en stämningsfull känsla under julens månad - fina samlingsobjekt, som gärna blir en del av jultraditionerna. Perfekt gåva till dig själv eller till någon du vill göra extra glad.Rolf Berg har arbetat med keramik under hela sitt liv.

Se gärna också

Georg Jensen - Georg Jensen 2021 Ljushållare Stjärnor 2-pack Guld Guld

Låt dessa ljushållare ur Georg Jensen julkollektion lysa upp ditt hem och ge liv åt mysiga morgnar och kvällar. Ljuset från lågan reflekteras i stjärnmönstret och bildar ett vackert ljusspel. Årets design är skapad av Sanne Lund Traberg som skapar vackra mönster och former genom att själv skära ut dem i papper innan tillverkning och låter sig inspireras av kalla vinterkvällar och skandinavisk design. Denna moderna utformning gör sig perfekt att inreda med och som du kan njuta av i många år framöver. Årets julsamlarobjekt är symboler för glädje och hopp, i linje med det julen förmedlar. Värmeljushållarna är tillverkade med 18 karats guldpläterat rostfritt stål i Georg Jensens lokaler i Danmark.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Gustavsberg

Gustavsberg, tidigare stavat Gustafsberg, är en tätort och centralort i Värmdö kommun, 22 kilometer öster om centrala Stockholm. Av Värmdö kommuns cirka 45 000 invånare (2019) bor drygt 24 000 i tätorten Gustavsberg (siffran inkluderar Hemmesta). Gustavsberg ligger längst in i Farstaviken på den västra delen av Värmdön, egentligen på tidigare separata öarna Farstalandet och Ormingelandet.

Keramik

Keramik (av grekiska: keramos, krukmakarlera) betecknar såväl framställningen, som själva godsen av bränd plastisk lera, såsom lergods, stengods, flintgods, porslin med flera. Keramer är en grupp material som liknar keramik och inkluderar icke lerbaserade material. En personer som yrkesmässigt framställer keramik kallas keramiker.