Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Quilled Stjärna 15 cm

Jämför produkt Afroart - Quilled Stjärna 15 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Quilled Stjärna 15 cm i kategorin Juldekorationer här hos oss.

Se gärna också

Muurla - Mumin Julkula Julgran 9 cm

En underbar Julgranskula / dekorationskula i glas med ett passande mumin motiv från Muurla.

Vad passar bättre att pryda din julgran med än en julgranskula med motiv av mumin och snorkfröken som just dansar runt en julgran i full skrud?

Varje år skapar finska Muurla en samling julkulor med Mumintrollen som är unika både i motiv och utseende. Muurlas julgranskulor är tillverkade av handblåst glas och därför är varje föremål unikt.

Dessa magiska glaskulor är gjorda för att hängas i julgranen med dess fina form och sidenband men är lika fina att hänga som dekoration i ett fönster eller lägga på ett bord.
Julgranskulan har ett vackert motiv inspirerat av Tove Janssons älskade berättelser om Mumin och hans vänner. Det är ursprungliga muminillustrationer av Tove Jansson som ligger till grund för detta fina motiv bestående av Mumin och Snorkfröken som dansar runt en julgran.

Denna julkula med mumin från Muurla är 9 cm i diameter och matchar fint tillsammans med övriga juliga muminprodukter från Muurla och givetvis även med alla andra muminprodukter och muminmuggar som finns att köpa på Cervera!

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
OljorVinäger

OljorVinäger från Nicolas Vahé

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Iittala

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Smeg

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Solstickan

Se alla produkter