Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Quilled Stjärna 15 cm

Jämför produkt Afroart - Quilled Stjärna 15 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Quilled Stjärna 15 cm i kategorin Julbelysning här hos oss.

Se gärna också

Smak Design - Elflugan Adventsljusstake Original 32x8 cm Oxidröd -25%

En modern designklassiker, Elflugan ljusstake Original. Elflugan kan användas året om som en vanlig ljusstake eller som en adventsljusstake kring jul.

Designen Elflugan står Marie Lundgren Carlgren och Kina Strandberg för och ljusstaken har sålts i över 100?000 exemplar. Ljusstaken har med andra ord kommit att bli en modern klassiker.

Elflugan Original har nitton små lampor som på ett subtilt sätt lyser upp i mörkret.

Elflugan kom till när Marie Lundgren Carlgren och Kina Strandberg ville ta fram en modern elljusstake. Den första skissen gjorde de 1993 på en servett när de satt och fikade på ett café i Nacka. De begav sig sedan direkt till trävaruhandeln för att köpa rundstavar, pinnar, sprayfärg, lera och små glödlampor för att sedan bygga den första prototypen. Därefter testade duon flera olika varianter innan de till slut föll för den nuvarande designen. Elflugan ställdes ut på Formexmässan 1997 där den fick ett enormt gensvar. Elflugan ljusstake såldes i 10?000 exemplar redan det första året.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kökshanddukar och disktrasor

Kökshanddukar och disktrasor från Kochblume

Se alla produkter
Grytslevar och grytskedar

Grytslevar och grytskedar från Kockums

Se alla produkter
Skålar

Skålar från House Doctor

Se alla produkter
Serveringsbrickor

Serveringsbrickor från Gynning Design

Se alla produkter