Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Flake Adventsstjärna 36,5 cm Papper

Beställ Afroart - Flake Adventsstjärna 36,5 cm Papper på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Flake Adventsstjärna 36,5 cm Papper inom kategorin Julbelysning.

Produktinformation

Adventsstjärna i en vacker design. Med formen av en snöflinga förgyller stjärnan ditt fönster - när du tänder lampan strilar lampans ljus genom det varmvita pappret och skapar en härlig stämning.

Stjärnan består av fler lager vikt papper som skapar struktur till ljuskällan. Handgjord och tillverkad i Nepal av busken Daphne Cannabina, som lokalt kallas Lokta.

Landet har en lång tradition av att tillverka papper för hand och är känt för sitt skickliga hantverk. Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan.

Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.Adventsstjärnan monteras enkelt i tre delar som fäster i varandra med hjälp av magneter. Finns i fler storlekar.

Produkter från kända varumärken
Serveringsfat

Serveringsfat från Le Creuset

Se alla produkter
Matberedare

Matberedare från KitchenAid

Se alla produkter
Serveringsfat

Serveringsfat från PotteryJo

Se alla produkter
Redskapset

Redskapset från Yamazaki

Se alla produkter