Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Julhänge Rudolf

Jämför produkt Afroart - Julhänge Rudolf online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Julhänge Rudolf i kategorin Högtider övrigt här hos oss.

Produktinformation

Julhänge Rudolf från Afroart är väl ett måste som julpynt.Ingen jul utan Rudolf, här i en tovad variant. Den via renen är fin att hänga i din gran eller varhelst du behöver skapa lite julstämning.Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan.

Se gärna också

Georg Jensen - Christmas Collectibles Julhänge Ängel 10 cm Pläterad

Georg Jensens Christmas Collectibles julhänge 2022 i form av en stilistiks ängel. Till detta års julhängen har designern Sanne Lund Traberg hämtat inspiration från sina barndomsminnen och skapat en modern tolkning av den traditionella julängeln med vackra spetsinspirerade detaljer.

En julängel har sin självklara plats i en julgran för att sprida en stämningsfull känsla men kommer att passa varhelst du väljer att placera den - perfekt för årets juldekoration och i många jular framöver.

Prydnaderna finns i två utföranden, båda noggrant pläterade med en skicklig teknik, ett med 18 karat guld och det silverfärgade är pläterat i palladium, tillverkade i Georg Jensens fabrik i Danmark. Ängeln levereras med 2 band, ett band i klassiskt rött och det andra i en speciell benvit nyans.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Vinglas

Vinglas från Spiegelau

Se alla produkter
Brickor

Brickor från Opto Design

Se alla produkter
Gjutjärnsgrytor

Gjutjärnsgrytor från Le Creuset

Se alla produkter
Långpannor  Stekbleck

Långpannor Stekbleck från Peugeot

Se alla produkter