Afroart - Julhänge Mus Ängel 14 cm

Jämför produkt Afroart - Julhänge Mus Ängel 14 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Julhänge Mus Ängel 14 cm i kategorin Högtider övrigt här hos oss.

Produktinformation

Mus i form av en Ängel från Afroart, blir den sötaste dekorationen i din gran i år.Den lilla musen i grått har vita änglavingar och är tillverkar i tovad ull.Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Se gärna också

Georg Jensen - Christmas Collectibles Julhänge Ängel 10 cm Pläterad

Georg Jensens Christmas Collectibles julhänge 2022 i form av en stilistiks ängel. Till detta års julhängen har designern Sanne Lund Traberg hämtat inspiration från sina barndomsminnen och skapat en modern tolkning av den traditionella julängeln med vackra spetsinspirerade detaljer.

En julängel har sin självklara plats i en julgran för att sprida en stämningsfull känsla men kommer att passa varhelst du väljer att placera den - perfekt för årets juldekoration och i många jular framöver.

Prydnaderna finns i två utföranden, båda noggrant pläterade med en skicklig teknik, ett med 18 karat guld och det silverfärgade är pläterat i palladium, tillverkade i Georg Jensens fabrik i Danmark. Ängeln levereras med 2 band, ett band i klassiskt rött och det andra i en speciell benvit nyans.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Ostknivar

Ostknivar från Boska Holland

Se alla produkter
Askar

Askar från Hay

Se alla produkter
Värmeljushållare

Värmeljushållare från Nybro Crystal

Se alla produkter
Skulpturer

Skulpturer från Cooee

Se alla produkter