Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Girlang Hare Papp

Jämför produkt Afroart - Girlang Hare Papp online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Afroart - Girlang Hare Papp i kategorin Högtider övrigt här hos oss.

Produktinformation

Handgjord girlang med Harar från Afroart - perfekt till Påsken.Afroart grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika. Alla Afroarts produkter är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Se gärna också

Georg Jensen - Christmas Collectibles Julhänge Hjärta 5,4 cm Förgylld

2022 års julhjärta från Gerog Jensens Christmas Collectibles är ett vackert format hjärta med en rosett ingraverad, designat av Sanne Lund Traberg.

Julprydnaden passar perfekt i din julgran eller som ett dekorativt hänge varhelst du vill ha en harmonisk julstämning. Eftersom Georg Jensen ger ut nya hängen varje år är det en fin gåva som starten på en livslång samling. Hjärtat finns i två utföranden, båda noggrant pläterade med en skicklig teknik, ett med 18 karat guld och det silverfärgade är pläterat i palladium. Prydnaderna är tillverkade av palladiumpläterad mässing eller 18 karats förgylld mässing i Georg Jensens fabrik i Danmark. Hjärtat levereras med 2 band, ett band i klassiskt rött och det andra i en speciell benvit nyans.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Sthål

Se alla produkter
Kökshanddukar

Kökshanddukar från Ekelund

Se alla produkter
Sopset

Sopset från Joseph Joseph

Se alla produkter
Stavmixers

Stavmixers från Smeg

Se alla produkter