Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Brush Julhänge Gris

Beställ Afroart - Brush Julhänge Gris på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Brush Julhänge Gris inom kategorin Högtider övrigt.

Produktinformation

En söt lilten handgjord gris från Afroart att hänga i granen eller någon annanstans för att skapa lite roligt julstämning.Grisen är tillverkad i palmfiber och kommer bli ett ett fint inslag till juldekorationen och perfekt att ge bort som gåva till någon du vill göra glad.Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan. Alla produkter från Afroart är handgjorda och Fairtrade-tillverkade. .

Se gärna också

Georg Jensen - Christmas Collectibles Julkula 5,4 cm Palladiumpläterad -25%

Sanne Lund Traberg har gjort sin tolkning av en klassisk julkula som 2022 års Christmas Collectibles för Georg Jensen. Inspirerad av sina barndomsminnen har Sanne skapat en vackert genombruten kula som kommer reflektera ljuset runt den vackert.

Skapa en stämningfull känsla inför julen genom att dekorera din gran eller ditt hem med dessa moderna klassiker, tidlös dekoration som aldrig kommer bli omodern.

Julkulan finns även den i två utföranden, palladiumpläterad mässing eller 18 karats förgylld mässing, båda tillverkade med en skicklig teknik i Georg Jensens fabrik i Danmark. Levereras med 2 band, ett band i klassiskt rött och det andra i en speciell benvit nyans.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Orrefors

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Magnor

Se alla produkter
Termoskannor

Termoskannor från Primus

Se alla produkter
Grytor

Grytor från Eva Solo

Se alla produkter