Produkter från Hatt- skohyllor

387 Produkter
I kategorin Hatt- skohyllor finns ett urval framtaget av oss som kommer ifrån kända återförsäljare. Vi listar bara produkter av god kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Letar du efter någonting speciellt i kategorin Hatt- skohyllor så hittar ni det på den här sidan. Ett tips från oss är att alltid jämföra produkter online innan köpet för ha möjligheten att spara pengar till annat.
Filtrera varumärke
Sortera
Visa fler

Hatt- skohyllor

Hitta produkter inom kategorin Hatt- skohyllor till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Hatt- skohyllor.

Hatt är en mer eller mindre styv huvudbonad med kulle och i regel ett brätte. Hatt används främst till skydd mot solen, köld och regn. Hattar förfärdigas av olika material till exempel filt och halm. Damhattar som bärs som prydnad görs ofta av tyg såsom siden, sammet med mera. Yrkesbenämningen för hattillverkare är modist eller hattmakare. Fram till 1970-talet var det vanligt i Sverige att kvinnor bar hatt, basker eller sjal utomhus.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Anna L=1000 mm vit/ek skohylla dubbel omonterad