Sidan innehåller annonslänkar

Air Gryta med Lock 4,7 liter Ø24 cm Aluminium Röd

Jämför produkt Air Gryta med Lock 4,7 liter Ø24 cm Aluminium Röd online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Air Gryta med Lock 4,7 liter Ø24 cm Aluminium Röd i kategorin Grytor här hos oss.

Se gärna också

Demeyere - Atlantis Gryta med Lock 5 L -25%

Demeyere hög grytan med lock från Atlantis-serien kommer göra dig inspirerad till mästerverk i köket.

Grytans handtag är formade av gjutet 18/1 rostfritt stål och håller sig relativt svala under tillagningen, så du kan röra vid dem utan grytlappar även efter en lång tid när du använder dem på elektriska spisar. Grytans stålväggar och den flerskiktade InductoSeal-botten med det tättslutande locket utgör en perfekt kombination.

Grytan har en värmeledande botten i 7 lager, som består av ett mellanlager av koppar och en hermetiskt fastsvetsad kapsel, säkerställer perfekt värmefördelning. Den speciella TriplInduc-tekniken har utmärkta magnetiska egenskaper som gör denna höga gryta med lock särskilt lämpad för användning på induktionsplattor.

Grytan och locket har dessutom behandlats med Silvinox®. Denna speciella elektrokemiska ytbehandling förhöjer materialets goda egenskaper, avlägsnar järnrester och ytföroreningar och bibehåller stålets karakteristiska silvervita utseende även efter många års användning. Grytan är jättelätt att diska och fula fingeravtryck har ingen chans på den slitstarka ytan.

- Rostfritt stål 18/1 med Silvinox®: hygieniskt och lättskött
- InductoSeal®, hermetiskt svetsad botten av koppar och 7 lager: ytterst ledande botten
- Svetsade handtag av gjutet rostfritt stål: mycket stabilt och hygieniskt
- Kan användas i ugn och på alla typer av spisar, inklusive induktion

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Karaffer

Karaffer från WMF

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Alessi

Se alla produkter
Vakuumförpackare

Vakuumförpackare från Zwilling

Se alla produkter
Ölglas

Ölglas från Orrefors

Se alla produkter