Sidan innehåller annonslänkar

Air Gryta med Lock 4,7 liter Ø24 cm Aluminium Grå

Jämför produkt Air Gryta med Lock 4,7 liter Ø24 cm Aluminium Grå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Air Gryta med Lock 4,7 liter Ø24 cm Aluminium Grå i kategorin Grytor här hos oss.

Se gärna också

Vargen & Thor - Gryta med Glaslock 4 L -25%

Grytan Pixel från Vargen & Thor är hållbarheten själv, och passar för både den receptglade hemmakocken och vardagens matlagning klockan 18.30 en tisdag, när tålamodet tryter hos samtliga inblandade.

Den har en vacker hamrad blank yta, helt i rostfritt stål, och insidan är tillverkad i borstat rostfritt stål. Den borstade ytan för att mat inte bränner fast lika lätt som på andra ytor. (Perfekt för den där tisdagskvällen). Handtagen är värmesäkra, och tillverkade i solid mässing. En verklig pärla att ha i köksskåpet. Locket är tillverkat i glas och ingår.

Pixel kommer at bli som en god vän, en hållbar gryta som tåls att användas om och om igen - till vardagens krämiga såser och pastavattnet, eller långkoket till festen. Allting smakar lite bättre när det lagats med bra råvaror, lite kärlek och med riktigt bra verktyg. Vargen och Thor kan hjälpa dig med det sistnämnda.

Med sin kärna i aluminium sprids värmen snabbt och jämt. Pixel fungerar på alla hällar, inklusive induktion, och den går även att använda för matlagning i ugn, upp till 300 °c.

Vid tillagning i ugn blir handtagen varma, så det kan vara bra att använda det skräddarsydda handtagsskyddet Ulla från Vargen & Thor.

I Kroma-serien finns även en traktörpanna, Modell M, och kastrullen Teddy på 1,6 liter. De är även snygga att kombinera med bestick och andra köksredskap från samma tillverkare. - Lock i glas ingår
- Rostfritt stål
- Rymmer 4 liter
- Kan diskas i diskmaskin

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Burkar och krukor

Burkar och krukor från Vintage

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Hay

Se alla produkter
Gjutjärnsgrytor och gjutjärnspannor

Gjutjärnsgrytor och gjutjärnspannor från Staub

Se alla produkter
Stavmixer

Stavmixer från Bamix

Se alla produkter