Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Pot Grytlapp

Beställ Afroart - Pot Grytlapp på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Pot Grytlapp inom kategorin Grytlappar.

Produktinformation

Handgjord grytlapp i fina färger från Afroart. Grytlappen blir en vacker inredningsdetalj som du även har stor nytta av.

Öglan gör den enkel att hänga upp på den plats du tycker passar. Tillverkad av återvunna sarityger som för hand har vävts ihop till en vacker grytlapp.

Tack vare detta blir varje produkt unik då färgerna varierar. Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan.

Se gärna också

Afroart - Grytlapp Ullfilt 22 cm Räv -25%

Undvik att bränna dig på varma grytor och plåtar med denna fina handtovade grytlapp i form av ett av skogens djur. Tillverkad i 100 % ull och gjord helt för hand i Nepals högland. Lyser upp vilket kök som helst med sin oemotståndliga charm.

Afroart är ett svenskt företag som grundades 1967 och har sedan starten presenterat hantverk och folkkonst från länder i Afrika, Asien och Latinamerika. Alla Afroarts produkter är handgjorda och Fairtrade-tillverkade.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Fleeceplädar

Fleeceplädar från hemtex

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Villeroy & Boch

Se alla produkter
Skalknivar

Skalknivar från Tamahagane

Se alla produkter
Äggkoppar

Äggkoppar från Vintage

Se alla produkter