Sidan innehåller annonslänkar

Afroart - Pot Grytlapp

Beställ Afroart - Pot Grytlapp på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Pot Grytlapp inom kategorin Grytlappar och grytvantar.

Produktinformation

Handgjord grytlapp i fina färger från Afroart. Grytlappen blir en vacker inredningsdetalj som du även har stor nytta av.

Öglan gör den enkel att hänga upp på den plats du tycker passar. Tillverkad av återvunna sarityger som för hand har vävts ihop till en vacker grytlapp.

Tack vare detta blir varje produkt unik då färgerna varierar. Afroart har sedan 1967 arbetat med att presentera hantverk från länder i Asien, Afrika och Latinamerika för att stötta lokala företag och områden där hantverken är den främsta inkomstkällan.

Se gärna också

Anders Petter - Mumin Grytlapp 22x22 cm Svart/Vit

Mumin Grytlapp från Anders Petter hjälper dig hålla händerna skyddade mot värme när du plockar ut varma plåtar. Motivet visar Mumintrollet och Snorkfröken i en hjärtlig omfamning, från skaparen Tove Jansson. Grytlappen är tillverkad i 100% bomull och motstår höga temperaturer. Den praktiska hängöglan gör det smidigt att hänga undan när den inte används. Produkten är certifierad enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Certifieringen garanterar att produkten är testad och fri från ämnen som kan vara skadliga för hälsan och miljön.

Komplettera gärna med fler delar från Anders Petters muminserie för ett enhetligt uttryck i ditt kök.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Ljuslyktor och värmeljushållare

Ljuslyktor och värmeljushållare från Nybro Crystal

Se alla produkter
Cocktailglas

Cocktailglas från Luigi Bormioli

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Bitz

Se alla produkter
Kaffebryggare

Kaffebryggare från Smeg

Se alla produkter