Big Green Egg - Stativ med handtag Integgrated XL


Jämför produkt Big Green Egg - Stativ med handtag Integgrated XL online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Big Green Egg - Stativ med handtag Integgrated XL i kategorin Grilltillbehör här hos oss.

Produktinformation

intEGGrated Nest+Handler från Big Green Egg är två produkter i ett. Både ett starkt, stabilt stativ och samtidigt ett praktiskt hjälpmedel för att flytta ditt EGG på ett säkert sätt tack vare de stora, rejäla länkhjulen, stativ och transport - allt i en snygg design.

Stativet är tillverkat i förzinkat stål med rejäla handtag så du lätt kan flytta ditt EGG till en plats i lä, en skyddad plats eller tillfälligt till garaget. Ojämnt underlag är heller inge problem för de fyra länkhjulen, varav två har broms.

Vid förflyttningen sitter EGGet fast i stativet och handtagen förblir svala, även om inte EGGet är det. Denna perfekt integrerade duo är modellerad efter de ikoniska EGG-formerna. .

Från kunskapsbanken

Big

Big är en amerikansk filmkomedi som hade biopremiär i USA den 3 juni 1988, i regi av Penny Marshall med Tom Hanks i huvudrollen.

Green

Green kan avse: Green (golf) – den mest kortklippta delen av golfbanan på vilken hålet är beläget Green av Rossö – en adelssläkt från Bohus län Green (efternamn) – en lista av personer med efternamnet Green (musikalbum) – ett utgivet av R.E.M. Green (musikgrupp) – ett svenskt indiepopband 1992-1995

Egg

Egg är den arbetande vassa kanten på ett skärande eller klippande verktyg, såsom kniv eller annat eggverktyg, svärd eller andra blanka vapen. En egg kan förklaras som kilformad på en vanlig yxa eller kniv. Saxslipade är en sax eller stämjärn, även en höger eller vänster timmerbila är saxslipade. Eggen kan vara rak eller böjd, vågtandad eller slät och materialkvaliteten avgör vilken styrka eggen får samt skärpa som uppnås vid slipning. Verktygets användningsområde bestämmer vilken vinkel och utformning eggen skall ha. Efter slipning bearbetas oftast eggverktyg med ett bryne för att ta bort grader och den råegg som skapats vid slipning på en slipsten.