Big Green Egg

Big Green Egg - Skorstenständare Charcoal Starterts 24-pack

Kontrollera pris
-25%
Köp nu

Jämför produkt Big Green Egg - Skorstenständare Charcoal Starterts 24-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Big Green Egg - Skorstenständare Charcoal Starterts 24-pack i kategorin Grilltillbehör här hos oss.

Produktinformation

Charcoal Starters använder du för att på ett snabbt och effektivt sätt tända ditt EGG utan tändvätskor eller kemiska tillsatser. Tändblocken är tillverkade av pressad träfibrer och du slipper både svart os och en genomträngande kemisklukt, framför allt är de säkra att använda.

Från kunskapsbanken

Big

Big är en amerikansk filmkomedi som hade biopremiär i USA den 3 juni 1988, i regi av Penny Marshall med Tom Hanks i huvudrollen.

Green

Green kan avse: Green (golf) – den mest kortklippta delen av golfbanan på vilken hålet är beläget Green av Rossö – en adelssläkt från Bohus län Green (efternamn) – en lista av personer med efternamnet Green (musikalbum) – ett utgivet av R.E.M. Green (musikgrupp) – ett svenskt indiepopband 1992-1995

Egg

Egg är den arbetande vassa kanten på ett skärande eller klippande verktyg, såsom kniv eller annat eggverktyg, svärd eller andra blanka vapen. En egg kan förklaras som kilformad på en vanlig yxa eller kniv. Saxslipade är en sax eller stämjärn, även en höger eller vänster timmerbila är saxslipade. Eggen kan vara rak eller böjd, vågtandad eller slät och materialkvaliteten avgör vilken styrka eggen får samt skärpa som uppnås vid slipning. Verktygets användningsområde bestämmer vilken vinkel och utformning eggen skall ha. Efter slipning bearbetas oftast eggverktyg med ett bryne för att ta bort grader och den råegg som skapats vid slipning på en slipsten.