Sidan innehåller annonslänkar
Küchenprofi

BBQ Grillhalster fisk 53 cm

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Jämför produkt BBQ Grillhalster fisk 53 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten BBQ Grillhalster fisk 53 cm i kategorin Grillredskap här hos oss.

Produktinformation

Fiskhalster i kromad stål som gör det roligt och smidigt att tillaga fisk! I det rostfria gallret grillar du enkelt stora och små fiskar Grillningen och vridningen görs enkelt med hjälp av handtaget, maten hålls på plats tack vare gallrets form.

Visa fler

Från kunskapsbanken

Fiskars

Fiskars Group, Fiskars Oyj Abp är ett finländskt industriföretag med huvudkontor i Helsingfors och hemort i staden Raseborg. Fiskars är Finlands äldsta företag och har sina rötter i Fiskars bruk. År 2019 var koncernens produkter kopplade till hem, uteliv, inredning och dukning, till exempel knivar och trädgårdssaxar. Koncernens huvudvarumärken är Fiskars, Iittala, Royal Copenhagen och Waterford. Fiskars karaktäristiska saxar med orangefärgade handtag av plast hade sålts i över en miljard exemplar fram till år 2010. Omsättningen för Fiskars-koncernen uppgick 2018 till 1 118,5 miljoner euro.Företaget är representerat över hela världen, med såväl kontor som tillverkningsanläggningar.