Le Creuset - Le Creuset Signature Grillpanna Kvadratisk 26 cm Caribbean

Beställ Le Creuset - Le Creuset Signature Grillpanna Kvadratisk 26 cm Caribbean på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Le Creuset - Le Creuset Signature Grillpanna Kvadratisk 26 cm Caribbean inom kategorin Grillpannor.

Produktinformation

Signature rektangulär Grillpanna från Le Creuset är perfekt för dig som vill laga smakrik och hälsosam mat, fettet rinner av och samlas mellan räfflorna samtidigt som grillfårorna skapar autentiska grillränder och får maten att se fantastisk ut. När du lagar mat i en gjutjärnspanna bevaras värmen och ger en jämn matlagning och bryning samt att dina maträtter kommer att hålla sig varma på bordet länge.

Grillpannan har ett bekvämt handtag och pip på sidorna som gör det enkelt att hälla ur den. Den emaljerade insidan bidrar till mycket enkel rengöring. .

Se gärna också

Ballarini - Salina Ti-X Grillpanna 28x28 cm -25%

Grillpanna med räfflad botten och dubbla hällpipar, perfekt när du vill ha en frasig yta på kött, grönsaker eller fisk.

Italienska Ballarinis Salina Granitium Ti-X är en serie kok- och stekkärl med mycket slitstark och tålig beläggning utrustad med en stabil Radiant-botten som är speciellt anpassad för induktionshällar. Ti-X Keravis Titanium-beläggning är mycket motståndskraftig mot repor och daglig användning, och ligger som en starkt skydd mot de andra sex underliggande lagren.

Hela den kallpressade pannan har extra tjock "food safe" aluminiumkärna på 4,5 mm samt ett 0,5 mm lager rostfritt stål, kant till kant. Utseendet påminner granit och blir dessutom ett snyggt inslag i köket. Botten är speciellt anpassad för extra snabb värmespridning och fungerar optimalt på alla typer av hällar.

V-format rostfritt polerat ergonomisk handtag i 18/10 stål med Stay Cool-effekt. Ytan tål metallredskap utan vassa kanter och är en av dom mest slitstarka beläggningarna som finns på marknaden. Pannan är lätt att hålla ren både utvändigt och invändigt. 10 års garanti mot material- och produktionsfel. Ugnssäker upp till 230°C. Tillverkad i Italien efter design av Studio Thun för Ballarini.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Grillpannor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Vattenkokare

Vattenkokare från Eva Solo

Se alla produkter
Jul i badrummet

Jul i badrummet från Little Roomies

Se alla produkter
Högtider övrigt

Högtider övrigt från Dacapo Silver

Se alla produkter
Termosflaskor

Termosflaskor från Les Artistes

Se alla produkter