Sidan innehåller annonslänkar

DaVinci Golvlampa Ø30 cm Oxidgrå

Jämför produkt DaVinci Golvlampa Ø30 cm Oxidgrå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten DaVinci Golvlampa Ø30 cm Oxidgrå i kategorin Golvlampor här hos oss.

Se gärna också

Broste Copenhagen - William Golvlampa 48x100 cm -25%

William golvlampa, designad av danska Broste Copenhagen. En rislampa i sig är en klassiker, och här har man skapad en uppdaterad variant i en snygg avlång form.

Golvlampan är en fin mix av japansk och skandinavisk design, och har metallringar som bryter av mot det skira lätta rispapperet.

Den sprider ett mjukt och jämt ljus, som skapar en harmonisk känsla i hemmet. Modellen finns också som en taklampa i två storlekar och i serien William finns också andra modeller av rislampor, för bord, vägg och tak.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Inspohome.se 2023