Sidan innehåller annonslänkar

Rödven Duk 160x250cm Blå/Oblekt


Jämför produkt Rödven Duk 160x250cm Blå/Oblekt online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rödven Duk 160x250cm Blå/Oblekt i kategorin Dukar här hos oss.

Produktinformation

Mönstret Rödven är en lättanvänd opretentiös linneväv i fiskbensmönster. Tacksam att duka på, både till vardag och fest.

Denna duk är utmärkt att kombinera med en festremsa eller löpare över. Vid dukning vill vi rekommendera några servetter som finns i samma färgställning som Rödven. .

Duka

Duka var en butikskedja som sålde bosättningsartiklar och hushållsutensilier, bland annat köksredskap och prydnadsföremål i Norge och Polen, och tidigare i Sverige. Verksamheten i Sverige genomgick flera förändringar och ägarbyten, och i maj 2009 gick den svenska verksamheten i konkurs.

Se gärna också

Chamois - Big Paisley Bordsduk Rund 220 cm Marinblå

En vacker rund bordsduk i bomull från Chamois. Den får tankarna att vandra till en ljus och härlig sommardag på landsbygden eller i trädgården. En dag där sommarbrisen får duken att fladdra lugnt, och luften är uppvärmd av en sol som aldrig tycks gå ned. Du kan även skapa ett vackert uterum eller en mysig middag under vinterhalvåret med denna vackra duk.

Den mäter 220 cm i diameter och är utmärkt för både det mindre och det större bordet, beroende på hur mycket man vill att den ska hängas över kanten.

Big Paisley är deras signaturmönster, och mönstret är tryckt med blockteknik, en traditionell metod från Indien, där varje del av mönstret trycks för hand. Hantverket resulterar i en duk full av liv och spännande uttryck.

Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité. Förutom deras dukar finns även kökshanddukar och servetter, bara att mixa och matcha för att skapa en personlig dukning, både inomhus och utomhus.

Läs mer

Från kunskapsbanken

Växbo

Växbo är en småort i Bollnäs kommun belägen i Bollnäs socken och Hälsingland, 14 kilometer från Bollnäs. I Växbo finns Växbo kvarn, Växbo kapell, Växbo Lin linspinneri och linneväveri, friluftsmuseet Trolldalen samt förskola och fritidsverksamhet. I orten finner man även det lokala fotbollslaget Växbo IF med meriter från Hälsingefemman.

Carolina

Carolina kan syfta på: Carolina – ett kvinnonamn, se Karolina Carolina-provinsen – en brittisk koloni i Nordamerika Carolina Hurricanes – en amerikansk ishockeyorganisation Carolina Panthers – ett professionellt lag i den amerikanska National Football League Carolina Rediviva – en byggnad i Uppsala 235 Carolina – en asteroid