Afroart - Quadrat Bordsduk Eco 140x260 cm Mörkgrå/Vit

Beställ Afroart - Quadrat Bordsduk Eco 140x260 cm Mörkgrå/Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Afroart - Quadrat Bordsduk Eco 140x260 cm Mörkgrå/Vit inom kategorin Dukar.

Produktinformation

Quadro från Afroart är en handtryckt duk med ett stilistiskt mönster, tryckt med handsnidade träblock enligt gamla traditioner.Ett härligt mönster i mörkt grått och vitt som inbjuder till att duka vackert, antingen i samma monokrona färgskala eller varför inte i en total färgexplosion men många härlig färger i kombination. Duken är tillverkad i en stadig bomullskvalitet som tål att användas igen och igen. .

Se gärna också

Chamois - Big Paisley Bordsduk 150x350 cm Rosa

Big Paisley bordsduk från svenska Chamois är en vacker bomullsduk som kommer i ett härligt mönster i flera olika färger, samt i olika storlekar. Detta är en lång variant på 150x350 cm, perfekt för midsommardukningen eller långbordet på festen! Den för tankarna till en ljummen sommardag eller frisk kväll, och varför inte ha den känslan året om?

Big Paisley är Chamois signaturmönster och är tryckt med blockteknik, en traditionell hantverksmetod från Indien där varje del av mönstret trycks för hand. Det resulterar i ett livfullt och unikt uttryck.

Chamois samarbetar med småskaliga och familjeägda fabriker i Indien, ett klockrent val för den som vill ha både stil och kvalité. De erbjuder utöver dukar, även kökshanddukar och servetter. Bara att mixa och matcha för att skapa en personlig dukning, både inomhus och utomhus.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Brödknivar

Brödknivar från Global

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Serax

Se alla produkter
Santukoknivar

Santukoknivar från Miyabi

Se alla produkter
Serveringskannor

Serveringskannor från Rörstrand

Se alla produkter