Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Harvey Glas Set 12 delar

Beställ Aida - Harvey Glas Set 12 delar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Harvey Glas Set 12 delar inom kategorin Drinkglas.

Produktinformation

Topptrendigt glas för din festdrink, den goda whiskyn eller helt enkelt som vattenglas - för dig som vill duka ett modernt bord. Aida har skapat ett elegant mönster för glasen inspirerat av de exklusiva fasade kristallglasen.Ett praktiskt set med en stilig och modern elegans, den perfekta presenten till den glada studenten, de lyckliga tu eller varför inte som en flytta hemifrån-present?Harvey Glas Set innehåller4 Whiskyglas4 Long drinkglas4 Shotsglas .

Se gärna också

Luigi Bormioli - Mixology Cocktailglas Nick & Nora 15 cl 4-pack Klar -25%

Cocktailglas från Luigi Bormioli uppkallade efter 1930-talets mysteriefilmer om Nick och Nora Charles. Glasen ingår i serien Mixology och är tillverkade av blyfritt krystalinglas och den rundade kupan pryds av ett gnistrande mönster. Passar utmärkt för martinicocktails vilket är precis vad inspirationskällorna Nick och Nora dricker i filmerna.

Att glasen är rundade i stället för klassiskt V-formade martiniglas gör dem lättare att dricka ur. Glasen säljs i 4-pack och rymmer 15 cl. De tål att diskas i maskin upp till 55°C.

Luigi Bormioli har med hjälp av en ny glasteknik tagit fram den mycket tåliga och resistenta glasmassan SON.hyx® som är helt och hållet genomskinlig.

- Jämfört med vanliga glas är kantens hållbarhet +37,5 %.
- Resistens mot mekaniska stötar +105 %.
- Tunn och elegant stjälk utan ”fog” som är förstärkt med titan. Hållbarheten ökas med +140 %, till exempel i samband med vridning (hos glas med stjälk).
- Ultraklart glas, med en glans och transparens som håller i många år. Ger en sann bild av färg och konsistens.
- Glaset kan diskas upp till 1 000 gånger i diskmaskin utan att det genomgår förändringar. Diskas vid temperaturer på max 55 °C.
- Glas av kristallglastyp med en fyllig och kraftfull klang.
- Utan bly och tungmetaller.
- 5 års garanti mot glassjuka.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Grillredskap

Grillredskap från Big Green Egg

Se alla produkter
Stekpannor

Stekpannor från Fiskars

Se alla produkter
LED ljus

LED ljus från PIFFANY COPENHAGEN

Se alla produkter
Långpannor  Stekbleck

Långpannor Stekbleck från Anders Petter

Se alla produkter