Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Harvey Glas Set 12 delar

Beställ Aida - Harvey Glas Set 12 delar på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Harvey Glas Set 12 delar inom kategorin Cocktailglas.

Produktinformation

Topptrendigt glas för din festdrink, den goda whiskyn eller helt enkelt som vattenglas - för dig som vill duka ett modernt bord. Aida har skapat ett elegant mönster för glasen inspirerat av de exklusiva fasade kristallglasen.Ett praktiskt set med en stilig och modern elegans, den perfekta presenten till den glada studenten, de lyckliga tu eller varför inte som en flytta hemifrån-present?Harvey Glas Set innehåller4 Whiskyglas4 Long drinkglas4 Shotsglas .

Se gärna också

Holmegaard - Cabernet Lines Cocktailglas 29 cl 2-pack -25%

Cabernet Lines Cocktailglas 29 cl 2-pack från Holmegaard. Cabernet Lines-serien finns i flera olika glas som gärna kan kombineras.

Cabernet Lines Cocktailglas är ett elegant cockailglas för att matcha vinglaset, champagneglaset och vattenglaset i samma serie. Tack vare gravyrens svepande linjer som kompletterar den klassiska coupeformen hos glaset blir serveringen av cocktailen extra festlig och elegant. Cocktailglaset har en fin balans och är trevligt att dricka ur – och det ser fantastiskt ut i hemmabaren när det inte används.

Cabernet Lines är designad av Peter Svarrer och kännetecknas av sin eleganta, feminina och sofistikerade formgivning. Med de graverade linjerna som rör sig uppåt och runt glaset läggs en ny elegant och lekfull dimension till i Cabernet-designen. Cocktailglaset tål maskindisk upp till 55 grader och rymmer 29 cl.

Peter Svarrer är utbildad på Skolen for Brugskonst och har haft eget glasblåseri sedan 1982. Peter Svarrer knöts till Holmegaard 1997 och har utvecklat en rad glasserier och lampor för Holmegaard. Han har undervisat på Danmarks Designskole och Kolding Kunsthåndværkerskole. Peter Svarrer har en mängd danska och utländska utställningar bakom sig och har tagit emot flera priser och stipendier.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Skålar

Skålar från Lyngby Porcelain

Se alla produkter
Barnserviser

Barnserviser från WMF

Se alla produkter
Bestick- och knivförvaringar

Bestick- och knivförvaringar från Yamazaki

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Georg Jensen

Se alla produkter