Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Passion Connoisseur Vattenglas 46,5 cl 2-pack

Beställ Aida - Passion Connoisseur Vattenglas 46,5 cl 2-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Passion Connoisseur Vattenglas 46,5 cl 2-pack inom kategorin Dricksglas.

Produktinformation

Set med 2 vattenglas i blyfritt glas med en volym på 46,5 cl från danska aidas Passion Connoisseur-kollektion.Dessa modernt designade tumblerglas från aida passar perfekt för avnjutning av både iskallt och rumstempererat vatten tillsammans med ditt favoritvin. Tillverkade i högkvalitativt blyfritt glas med en briljant kristallik tunnhet är detta glasen för dig som vill uppleva en perfekt dryckesbalans vid middagsbordet, och du kommer snart att märka att livets elixir – nej, inte vinet, utan det där andra - aldrig tidigare har smakat så gott.

Glasen har en volym på 46,5 cl och rengörs enkelt i diskmaskin.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med. .

Produkter från kända varumärken
Krus Mat  Livsmedel

Krus Mat Livsmedel från Vintage

Se alla produkter
Whiskyglas

Whiskyglas från Orrefors

Se alla produkter
KannorBringare

KannorBringare från Eva Solo

Se alla produkter
Köksvågar

Köksvågar från Rosti

Se alla produkter