Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Passion Connoisseur Vattenglas 46,5 cl 2-pack

Beställ Aida - Passion Connoisseur Vattenglas 46,5 cl 2-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Passion Connoisseur Vattenglas 46,5 cl 2-pack inom kategorin Vattenglas.

Produktinformation

Set med 2 vattenglas i blyfritt glas med en volym på 46,5 cl från danska aidas Passion Connoisseur-kollektion.Dessa modernt designade tumblerglas från aida passar perfekt för avnjutning av både iskallt och rumstempererat vatten tillsammans med ditt favoritvin. Tillverkade i högkvalitativt blyfritt glas med en briljant kristallik tunnhet är detta glasen för dig som vill uppleva en perfekt dryckesbalans vid middagsbordet, och du kommer snart att märka att livets elixir – nej, inte vinet, utan det där andra - aldrig tidigare har smakat så gott.

Glasen har en volym på 46,5 cl och rengörs enkelt i diskmaskin.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer. aida har som mål att både följa och sätta trender, och gör det utan att kompromissa på de värderingar som företaget själva sätter i framkant, såsom kvalitet, bra hantverk, funktionalitet och valuta för pengarna – och det tycker vi att de har lyckats riktigt bra med. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Blenders

Blenders från Bosch

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Zwiesel

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Cooee

Se alla produkter
Muggar

Muggar från PotteryJo

Se alla produkter