Sidan innehåller annonslänkar

Aida - Harvey Cocktailglas 24 cl 4-pack

Beställ Aida - Harvey Cocktailglas 24 cl 4-pack på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Aida - Harvey Cocktailglas 24 cl 4-pack inom kategorin Cocktailglas.

Produktinformation

Set med 4 låga cocktailglas med en volym på 24 cl från danska aidas Harvey-kollektion.Dessa trendiga cocktailglas är ett måste för dig som vill bjuda dina gäster på något gott i salongen efter middagen. Tumblerglasen från aidas Harvey-serie är perfekta som bas för en smaskig Old Fashioned, men kan även självklart också användas som vattenglas till middagsdukningen.

Cocktailglasen är tillverkade i högkvalitativt blyfritt glas och har en exklusiv mönstrad design som har tagits fram med inspiration från klassiska kristallglas och resultatet blir en modern elegans i en klassisk paketering. Glasen har en volym på 24 cl och kan rengöras i diskmaskin.Danska aida grundades för över 60 år sedan och har genom åren stått bakom skapandet av flera populära designer och kollektioner som bland annat Atelier som är Danmarks bäst säljande middagsservis och som än idag finns att köpa i affärer.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Ölglas

Ölglas från Vintage

Se alla produkter
Grytslevar och grytskedar

Grytslevar och grytskedar från Joseph Joseph

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Marimekko

Se alla produkter
Ljuslyktor och värmeljushållare

Ljuslyktor och värmeljushållare från Kosta Boda

Se alla produkter